Защитна жилетка за куче Browning Protect Pro Evo

690.00 лв. с ДДС

Каталожен номер: 72-610-55

Защитна жилетка за куче Browning Protect Pro Evo

Посочената цена се отнася за размер 55, което съответства на обиколка на гърдите 55 cm. Тежи 600 g.

Защитната жилетка Browning Protect Pro Evo защитава Вашето куче, по възможно най-добрия начин, от наранявания, предизвикани от дива свиня. Състои се от 8 слоя, които позволяват свободно движение, но същевременно и ефективна защита. Protect Pro Evo защитава както раменете, така и бутовете.
Най-външният слой на жилетката се състои от материал Cordura, който е мек, но същевременно почти почти не се куса, тестван е съгласно стандарт EN 13567. Следващите слоеве са от влакна Dyneema. Те усилват неимоверно устойчивостта на опън и поради тази причина се използват и за изработване на теглителни въжета. Най-долните слоеве са изработени от вата Molton. Те са меки и дишащи, което осигурява добър комфорт при носене и изравнява телесната температура на Вашето куче. Жилетката е водоотблъскваща и UV-устойчива.
Жилетката се отваря изцяло отгоре, чрез лепяща лента. Големината може да се регулира.
Цветът е сигнален. Може да се пере до 40 °C, но без да се центрофугира. Размерите на жилетката се ориентират спрямо обиколката на гърдите на Вашето куче. Размерите са малко занижени, поради което, при междинни стойности на обиколката, по-добре е да вземете по-големият размер. Допълнително, посредством 2 лепящи ленти, жилетката може да се напасва индивидуално. Поради собственото тегло на жилетката и необходимостта от свобода на движението, жилетката не е подходяща за кучета с тегло под 20 kg.
Жилетката се предлага и в следните други размери:
– обиколка на гърдите 60 cm, тегло на жилетката 700 g. Цена 730,00 лв.
– обиколка на гърдите 65 cm, тегло на жилетката 800 g. Цена 730,00 лв.
– обиколка на гърдите 80 cm, тегло на жилетката 1100 g. Цена 758,00 лв.
– обиколка на гърдите 85 cm, тегло на жилетката 1200 g. Цена 758,00 лв.

Налично за предварителни продажби

Налично за предварителни продажби

Също може да ви хареса…