Висотомер Haglöf Vertex Laser Geo 360°

6,580.00 лв. с ДДС

Каталожен номер: 80-194

Висотомер Haglöf Vertex Laser Geo 360°

Разполага с програмируема система с GPS и компас.
Vertex Laser Geo е технически усъвършенствана система за професионални измервания в гората и на полето. Тя осигурява прецизни резултати за височини, разстояния, Bluetooth, компас, GPS, USB 2.0, SSD диск.
Далекомерът е с прецизен лазер, интегриран сензор за наклон и компас, за прецизни 3D-измервания. Резултатите се визуализират върху интегриран Head-up-дисплей, а също и на външен, графичен дисплей.
Оранжевият модел Vertex Laser Ge съдържа доказаната ултразвукова технология за измерване на разстояния до 30 m, в гъсти насаждения и в пробни площи. Интегрираният GPS-приемник работи с 5-позиционни, числени ID-атрибути. Важни данни се отбелязват с техните актуални координати, посредством натискане на бутон. Данните се съхраняват върху SSD-карта и посредством USB 2.0 могат да се прехвърлят към компютър или Mac. Не е необходим специален инсталационен драйвер. Данните могат да се отворят още на терен в GIS или друго приложение, и могат да се обработват, без допълнителна конвертираща програма. За по-специфични действия, напр. за измерване на площи, 3D-картиране и пускане на следа, има вградени функции, които са достъпни без допълнителни инструменти. 3D векторната-функция позволява измерването на хоризонтални обекти, напр. ширина на короната.
Интегрираната ултразвукова функция позволява бързо установяване, дали дадено дърво е в рамките на пробната площ или не. За измерване на височини, в зависимост от параметрите на насаждението или теренните условия, може да се въведе 1-точково, 2-токово или 3-точково измерване. Червеният нишков прицелен кръст, служи за лесно прицелване към отделните обекти. Интегрираната Bluetooth V4 функция е икономична и позволява безжичен пренос на данни към компютър, дори и на по-големи разстояния. Вградената, дълговечна Li-Ion-батерия е с голям капацитет и се зарежда с Mini-USB-кабел.

Налично за предварителни продажби

Налично за предварителни продажби

Също може да ви хареса…