Електронна клупа Haglöf Mantax Digitech – MD II

4,360.00 лв. с ДДС

Каталожен номер: 81-246-50

Електронна клупа Haglöf Mantax Digitech – MD II

Посочената цена се отнася за клупа с дължина 50 cm!

MD II е компютърна клупа, разработена и произведена от Haglöf. В нея са интегрирани различни технологии от предходни модели, а също и нови функции. Отличават се с голяма стабилност и устойчивост, с интегрирани метални стабилизатори. Сгъваеми рамена с тесен дизайн за печелене на пространство. Вградени Li-Ion-батерии. Безжична връзка между измервателната скала и компютърния терминал. Вградена USB-връзка за бърз и сигурен трансфер на данни. Bluetooth комуникация, модерна електроника и сигурно съхраняване на данни (SD-Karte), памет >1 GB
Доказана и тествана и икономична измервателна система, вградена IR-комуникация за въвеждане на данни за височини от висотомери Vertex IV/VL5/L5. Икономично използване на енергията,
± 1 седмица работа след пълно зареждане. Черно-бял теренен дисплей с отличен контраст.
MD II съхранява информация за диаметри, по дървесни видове, брой дървета и височини. Информацията може да се прехвърля на мобилни компютри, телефони или таблети. Комуникацията с тях се осъществява чрез Bluetooth V2.0. Съхранените данни могат да се прехвърлят и посредством USB-кабел чрез комуникационна програма MD II Com, директно в Excel таблици. MD II може да се използва и като виртуална клавиатура за съхраняване на данните в Excel-таблици, за изпращане по e-mail или за запазване в текстови файл.
Всички работни полета на MD II могат да се активират и деактивират индивидуално. Терминалът е много устойчив, с вградена фабрично SD-карта, която е защитена срещу електрически шок, вибрации, горещина, студ и влага.
Измервателната скала на MD II се нарича SmartScale.
Инсталиране на MD II COM App:
Сваляте MD II Com App от Google Play на Вашия Android: https://play.google.com/store
Клупата се доставя с:MD-II-терминал, SmartScale с механичен Enter бутон, 2 MD-II-USB-адаптора, 1 Mini-B-USB-Kabel 0,5 m, 1 Mini-B-USB-Kabel 2,0 m, 1 интернационален AC/DC-USB-Ladegerät, 1 USB-зарядно за кола, един 2-mm-ключ за нагласяне на рамената, 1 транспортен куфар от алуминий.

Клупата се доставя и в следните други размери:

  • Дължина 60 cm, тегло 1 kg. Цена – 4260,00 лв
  • Дължина 80 cm, тегло 1,11 kg. Цена – 4300,00 лв
  • Дължина 100 cm, тегло 1,23 kg. Цена – 4480,00 лв

Налично за предварителни продажби

Налично за предварителни продажби

Също може да ви хареса…